Noget

Handelsbetingelser

Levering

Produkter, der kan leveres elektronisk, forsøger vi normalt at levere straks efter betalingen er gennemført, men I sjældne tilfælde kan der gå op til 24 timer. Fysiske varer forsøger vi at levere inden for 3 hverdage.

Bestilling, faktura og kreditnota

Når bestillingen gennemføres via vores webshop, modtager du en kvittering på de bestilte varer og når dine varer afsendes fra os (for elektroniske produkter sker det næsten med det samme), modtager du en faktura på dit køb via mail.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra salg af varer i webshoppen går direkte til Børnemusik uden Grænser, som bringer levende musik ud til børn og unge på asylcentre i Danmark. Børnemusik uden Grænser er 100 procent non-profit, 0 procent politisk og udelukkende baseret på frivilligt arbejde. Pengene går ubeskåret til udgifter forbundet med aktiviteter for børnene på de danske asylcentre, fx transportudgifter i forbindelse med de gratis koncerter og gaver til børnene.

Fortrydelsesret

Fortryder du købet, kan du for egen regning returnere varen tilbage til nedenstående adresse senest 14 dage efter modtagelsen. Det gælder også for elektroniske produkter, dog skal du bare kontakte os via vores ‘Kontakt os’ webformular.

Ved fortrydelse af købet tilbageføres din fulde netbetaling via PensoPay eller til et kontonummer du oplyser os.

Forudsætning for refusion af beløbet er dog, at det returnerede er i ubrugt og i hel stand.

Reklamation

Skulle der være en fejl ved varen, bedes du kontakte os via ‘Kontakt os’ webformularen.

Persondata – hvad bruges dine oplysninger til?

Vi anvender udelukkende dine afgivne oplysninger til at sende dig dine varer. Din mail anvendes til at sende kvitteringer og faktura/kreditnota.

Sikkerhed og betaling

Selve betalingen gennemføres via en sikker krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse hos PensoPay (www.pensopay.dk)

Du kan betale med både VISA-Dankort, Mastercard.

Oplysninger om sælger

Musik uden Grænser
CVR-nr. 37228311
c/o Peter Marott
Kjeldsgårdsvej 30, st. tv.
2500 Valby

Bliv medlem Det koster kun 240 kr. om året
Støt os Køb en gave til en du holder af
100% sikker betaling via SSL

Det er så enkelt

BØRNEMUSIK UDEN GRÆNSER bringer levende musik ud til børn og unge på asylcentre i Danmark. Vi er 100 % non-profit, 0% politisk og udelukkende baseret på frivilligt arbejde.

Modtag nyheder 4 gange årligt